ROJSTNODNEVNA PRAZNOVANJA

Vsakič znova je za otroka najlepši dan v življenju rojstni dan. Zaradi prijateljev, daril in seveda zabave. Rojstni dan v muzeju je zabava, ki se slavljencu/-ki in vsem povabljenim resnično vtisne v spomin.

Na rojstnem dnevu v muzeju se podamo v svet doživljajskih pravljic. Vsaka pravljica se začne z nekoč, sledi zaplet, ki ga z otroci rešujemo skozi igre in uganke, kar nas vedno pripelje do srečnega konca.

Izkušeni animatorji popeljejo otroke v pravljico na igriv način. Sledijo različne igre, delavnica in reševanje zavozlank. V primeru lepega vremena se del rojstno dnevne zabave odvija na prostem.

Informacije in rezervacije rojstnodnevnih praznovanj na številki 070 188 806 (Ema).

PROGRAMI

Viteška preizkušnja

Mladi nadobudneži bodo spoznali kraljico, skupaj z njo in oprodo se bodo podali na pravo grajsko dogodivščino. Kraljica potrebuje na gradu viteze in spletične, ki morajo imeti veliko znanja in veščin.

Lov za ravbarjevim zakladom

Poiskali bomo zaklad, ki ga je ukradel strašni ravbar. Opremljeni s pogumom se bomo podali v grajski gozd, kjer bomo uspešno premagovali ovire in zavozlanke.

Grajski detektivi

Ponoči se je v muzej naselil prebrisan škrat Lesnik in začel nagajati vsakemu, ki ga opazi. Pa ne samo to! Prebrisanec tudi krade dragocene predmete. Potrebujemo spretne pomočnike, da ukanemo škrata.


Vsi programi vključujejo:

  • slane prigrizke in brezalkoholne napitke
  • darilce za slavljenca
  • skupinska fotografija z rojstnodnevne zabave
  • rojstnodnevna vabila za prijatelje

Praznovanje rojstnega dne traja 2 uri.
Zabava je namenjena otrokom od 5. leta starosti dalje.

Cena:

  • 120,00 € za skupino do 10 otrok
  • 140,00 € za skupino od 11 do 15 otrok
  • vsak dodatni otrok 10,00 €
  
Rojstnodnevno praznovanje
Rojstnodnevno praznovanje